Škriniar sa rozhodol, rokuje s hviezdnym PSG, píše L'Equipe

Slovenský futbalista Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
Slovenský futbalista Milan Škriniar v drese Interu Miláno. (Autor: Reuters)
Michal Šášky|20. jan 2023 o 17:43

Zahrá si slovenský reprezentant s Lionelom Messim?

MILÁNO, PARÍŽ. Slovenský reprezentant Milan Škriniar končí v talianskom Interi Miláno, píše francúzsky denník L'Equipe.

Ako píšu na svojom webe, čoskoro 28-ročný obranca mal dať súhlas na rokovanie o novej zmluve s Parížom St. Germain.

Škriniarovi vyprší kontrakt s Interom na konci sezóny, vedenie klubu s ním zatiaľ neúspešne rokuje o predĺžení spolupráce.

Odíde zadarmo

Parížania sa usilujú o Škriniara už dlhšie obdobie. O prvých ponukách informovali médiá už počas letného prestupového obdobia.

Ako informuje iný denník Le Parisien, predstavitelia nepoľavili v snahách o jeho zisk napriek opakovaným odmietnutiam zo strany talianskeho klubu.

Podľa L'Equipe by mal Slovák zamieriť do Paríža až po skončení sezóny a zadarmo. Nedá sa však vylúčiť ani jeho skorší odchod.

Gazzetta dello Sport ešte v lete informovala o tom, že je francúzsky klub pripravený za rodáka zo Žiaru nad Hronom zaplatiť 55 miliónov eur.

Jeho hodnota by však polroka pred ukončením kontraktu maximálne polovičná. Podľa aktuálnych informácií sú Parížania za okamžitý prestup ochotní zaplatiť 10 až 15 miliónov eur.

V PSG možno skončia legendy

Kapitán slovenskej reprezentácii by sa mohol na novej adrese stretnúť s niekoľkými hviezdnymi futbalistami. Musel by však prísť okamžite.

Po sezóne sa končí kontrakt napríklad skúsenému stopérovi Sergiovi Ramosovi, ktorý tvorí stopérsku dvojicu s 28-ročným Brazílčanom Marquinhosom.

Tridsaťšesťročný obranca by mohol v kariére pokračovať v saudskoarabskom Al-Nassr, kam už v lete zamieril legendárny portugalský kanonier Cristiano Ronaldo.

Nie je však jediný. Po sezóne by mohol v PSG skončiť aj útočník Lionel Messi, ktorý sa nedávno stal s Argentínou majstrom sveta. Jeho zmluva sa končí po sezóne.

Reálny je aj odchod dvadsaťštyriročného Kyliana Mbappého, o ktorého má dlhodobo záujem španielsky Real Madrid. Má však platný kontrakt až do konca budúceho ročníka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Škriniar sa rozhodol, rokuje s hviezdnym PSG, píše L'Equipe