Tréner Arsenalu pohoršil svojich fanúšikov. Najal si zlodejov, aby okradli jeho hráčov

Mikel Arteta.
Mikel Arteta. (Autor: TASR/AP)
SITA|8. aug 2024 o 16:38

Klub zo severu Londýna odohral štyri prípravné zápasy, v ktorých si pripísal tri víťazstvá.

BRATISLAVA. S nekonvenčným prvkom počas prípravy svojho tímu na novú sezónu prišiel tréner londýnskeho Arsenalu.

Mikel Arteta si najal skupinu profesionálnych vreckových zlodejov, aby počas spoločnej tímovej večere okradli jeho zverencov.

Keď všetci dojedli, španielsky kouč povedal hráčov, aby si vyprázdnili vrecká a skontrolovali, či im nechýbajú nejaké cennosti.

Viacerým "kanonierom" naozaj zmizli mobilné telefóny a peňaženky.

Celú akciu potom vysvetlil tým, že chce hráčov naučiť, aby boli neustále v strehu. Informáciu priniesol renomovaný novinár Fabrizio Romano.

Fingovanie krádeže v podaní Artetu už rezonuje medzi klubovými fanúšikmi. Mnohých z nich metóda baskického rodáka pohoršila.

"Nemôžete si vybudovať dôveru u hráčov tým, že ich okradnete. Už mu nikdy nebudú veriť. To si myslí, že im titul zasa ukradne vreckár?" napísal na Facebooku dlhoročný držiteľ permanentky Darragh O´Raily.

Príprava Arsenalu na sezónu 2024/2025 je v plnom prúde. Klub zo severu Londýna odohral štyri prípravné zápasy, v ktorých si pripísal tri víťazstvá.

Naposledy si jednoznačne poradil s aktuálnym majstrom nemeckej I. bundesligy Bayerom Leverkusen 4:1.

"The Gunners" vstúpia do premierligovej edície 2024/2025 s majstrovskými ambíciami, a teda s túžbou o zosadenie Manchestru City z ligového trónu.

V uplynulej sezóne stratil Arsenal na tím Pepa Guardiolu v konečnej tabuľke iba dva body, čím natiahol čakanie na zisk anglického titulu už na 20 rokov.

Nová sezóna anglickej najvyššej súťaže sa začína v piatok 16. augusta.

"Kanonieri" nastúpia o deň neskôr v súboji 1. kola na domácom ihrisku proti Wolverhamptonu Wanderers.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Tréner Arsenalu pohoršil svojich fanúšikov. Najal si zlodejov, aby okradli jeho hráčov