Nomináciu už nebudem sledovať len ako fanúšik, budem tam hľadať svoje meno (Podcast Spoza piva)

Matúš Kmeť (AS Trenčín).
Matúš Kmeť (AS Trenčín). (Autor: TASR - Radovan Stoklasa)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|22. jan 2024 o 20:25

Podcast Spoza piva predstavuje 58. epizódu, v ktorej chalani privítali hviezdu slovenskej ligy Matúša Kmeťa.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Podcast Spoza piva pokračuje v sérii rozhovorov, pričom tentokrát prijal pozvanie hviezdny hráč trenčianskeho celku, Matúš Kmeť.

Napriek tomu, že Matúš má stále ešte len 23 rokov, v kabíne patrí medzi tých „starších“ a skúsenejších hráčov. V našej epizóde sme sa bavili nielen o zložení trenčianskej hráčskej hierarchie. 

S Matúšom sme rozobrali minulú sezónu, pozreli sme sa na to, ako skončila jesenná časť pre klub spod trenčianskeho hradu. Matúš sa nám rozrozprával o tom, ako je možné, že Trenčín bol spočiatku sezóny v perfektnej forme, čo však nepotvrdili počas celej jesennej fázy. 

V najnovšej epizóde Spoza piva sa dozviete aj:

  • Ako hodnotí jesennú časť Trenčína v lige 
  • Ako spomína na pohárovú prehru proti Devínskej Novej Vsi
  • Ako vidí svoju pozíciu v reprezentácii

S našim novým hosťom sme neobišli ani tradičné témy. Matúša sme vyspovedali aj ohľadom jeho futbalového detstva, kde uviedol, akú dôležitú úlohu má v jeho doterajšej kariére otec.

Prebrali sme však aj možný prestup do zahraničia a zašli sme aj do reprezentácie, kde sa Matúš pomaly, ale isto začína udomácňovať. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Nomináciu už nebudem sledovať len ako fanúšik, budem tam hľadať svoje meno (Podcast Spoza piva)