Vavro neprehral súboj, bol ako múr. Anglická legenda si uťahovala z jeho kapitána

Denis Vavro v zápase Ligy majstrov proti Manchestru City
Denis Vavro v zápase Ligy majstrov proti Manchestru City (Autor: REUTERS)
Pavol Spál|7. mar 2024 o 07:00

Ako Vavro obstál proti najlepšiemu na svete?

BRATISLAVA. Prvý z FC Kodaň vkročil na trávnik brankár Kamil Grabara, muž s modrou maskou, ktorá mu chráni operovanú tvár už od roku 2022.

Ihneď za ním vybehol slovenský stopér Denis Vavro. Po zápase sa jedna z kamier zamerala práve na túto dvojicu, ako spolu vášnivo diskutujú. 

Futbalisti Manchester City v odvete osemfinále Ligy majstrov zdolali dánskeho majstra 3:1. Keďže rovnakým výsledkom skončil aj prvý zápas, ďalej ide anglický majster. 

Práve Kapitán Grabara spravil v úvode obrovskú chybu, keď mu pomerne ľahká lopta vypadla z rúk a spadla rovno do brány. Vavro bol prvý, ktorý nešťastného spoluhráča ihneď povzbudil. 

Expert TNT Sports Darren Fletcher naznačil, že Grabarovi mohla skĺznuť maska a zakryť mu výhľad. Iný televízny expert a bývalý slávny obranca Rio Ferdinand sa poľskému brankárovi vysmieval: 

„Keď som videl opakovaný záber, pomyslel som si, že to mohol byť ´Maskovaný spevák´ v bránke," tvrdil Ferdinand a narážal na známu hudobnú šou s názvom: Maskovaný spevák. 

Vavro patril k najlepším

„Môžem byť nesmierne hrdý na náš tímový výkon. Chlapci, čo hrali predo mnou, boli oveľa lepší ako v prvom zápase, ale to o sebe povedať nemôžem,“ hneval sa na seba Grabara. 

City už v desiatej minúte viedol 2:0, ale následne akoby zvoľnil tempo a poľavil.

Na ihrisku pútal pozornosť slovenský stopér. Ako sa predviedol Denis Vavro?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Vavro neprehral súboj, bol ako múr. Anglická legenda si uťahovala z jeho kapitána