Potrebujeme zázrak, vyhlásil Klopp. Liverpool stále trápi početná maródka

Zranený Ryan Gravenberch
Zranený Ryan Gravenberch (Autor: TASR/AP)
SITA|28. feb 2024 o 15:09

Na listinu zranených hráčov pribudol Ryan Gravenberch.

LIVERPOOL. Nemecký tréner Jürgen Klopp v anglickom futbalovom klube FC Liverpool stále viac a viac bojuje so zraneniami svojich hráčov.

Na listinu futbalistov, ktorí zo zdravotných dôvodov nemôžu hrať, pribudol najnovšie mladý holandský stredopoliar Ryan Gravenberch.

Stále iba 21-ročný Holanďan si poranil členok v nedeľňajšom finálovom súboji o Ligový pohár vo Wembley proti FC Chelsea, v ktorom tím z Liverpoolu triumfoval 1:0 po predĺžení. Gravenberch v tomto súboji nastúpil v základnej zostave, no z ihriska sa porúčal už v 28. minúte.

V stredajšom súboji FA Cupu proti Southamptonu je otázny aj štart japonského záložníka Watara Enda, ktorý v nedeľu opúšťa Wembley so spevneným chodidlom a s barlami.

"U pár hráčov potrebujeme zázrak. Bol by som nerád, ak by vypadli na dlhšiu dobu. Je to však len pokračovanie príbehu, veď na finále chýbali Darwin Núňez, Mohamed Salah či Dominik Szoboszlai. Hráči, ktorí dostali šancu, však ukázali, čo dokážu," uviedol Klopp.

Nemecký kouč anglického družstva špecifikoval, že Gravenberch má poškodené väzy v členku a mimo hry bude minimálne dva týždne. Klopp aktuálne nemá k dispozícii ani Trenta Alexandra-Arnolda, Thiaga Alcantaru či Alissona Beckera.

FC Liverpool v nedeľu získal prvú tohtosezónu trofej a v hre o ďalšie je ešte na troch frontoch - v Premier League, FA Cupe a Európskej lige.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Potrebujeme zázrak, vyhlásil Klopp. Liverpool stále trápi početná maródka