Pociťuje bolesti v kolene. Messi vynechá zápas Ligy majstrov

Neymar a Lionel Messi.
Neymar a Lionel Messi. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. nov 2021 o 12:30

Parížanov čaká duel na nemeckej pôde.

PARÍŽ. Svalové zranenie z nedávneho súboja francúzskej Ligue 1 proti Lille napokon zabráni Lionelovi Messimu v štarte v zápase Ligy majstrov proti Lipsku.

Paríž Saint-Germain na svojich sociálnych sieťach zverejnil 21-člennú nomináciu hráčov na stredajší súboj v Berlíne a 34-ročný Argentínčan v nej nefiguruje.

"Leo Messi nemá v poriadku zadný stehenný sval na ľavej nohe a po pomliaždenine má aj bolesti v kolene," píše sa v tlačovej správe Parížanov.

Vedenie francúzskeho veľkoklubu zároveň pripomína, že po infekcii ucha už bude k dispozícii útočník Kylian Mbappé a Messiho by mohol v útočnom trojzáprahu s Neymarom a Mbappém doplniť Ángel Di María.

"Ako hrotový útočník by sa mohol objaviť aj Mauro Icardi a v takom prípade by za ním nastúpilo trio Mbappé, Neymar a jeden z dvojice Di María alebo Julian Draxler," napísal špecializovaný web SportingNews.com.

V tabuľke A-skupiny Ligy majstrov je PSG na prvom mieste so siedmimi bodmi z troch zápasov. Lipsko je posledné bez bodu, ale stále so šancou na postup.

Na druhej priečke je šesťbodový Manchester City, tretí je belgický tím Club Bruggy so štyrmi bodmi. V druhom stredajšom zápase A-skupiny hostí anglický majster Bruggy, pričom na pôde belgického tímu nedávno triumfoval 5:1.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Pociťuje bolesti v kolene. Messi vynechá zápas Ligy majstrov