Futbal: Hesek podpíše piatok zmluvu s Teplicami

Andrej Hesek v drese FC Nitra
Andrej Hesek v drese FC Nitra (Autor: SITA, AP)
SITA|10. jan 2008 o 17:30

TEPLICE 10. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant a hráč FC Nitra Andrej Hesek bude od jarnej časti sezóny 2007/08 obliekať dres českého prvoligového klubu FK Teplice. Ako informuje oficiálna ...

TEPLICE 10. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant a hráč FC Nitra Andrej Hesek bude od jarnej časti sezóny 2007/08 obliekať dres českého prvoligového klubu FK Teplice. Ako informuje oficiálna internetová stránka aktuálne 3. tímu Gambrinus ligy, 26-ročný útočník (nar. 12. 6. 1981) by sa mal v piatok popoludní pripojiť k svojim novým spoluhráčom a zároveň by mal s predstaviteľmi Teplíc podpísať trojročný kontrakt.

"Sme radi, že sme ho získali, pretože bol o neho záujem aj zo zahraničia. Rokovania naozaj neboli jednoduché. Po príchodoch Smejkala, Juna a Vidličku je to ďalší krok k výraznému posilneniu mužstva. Našou snahou je budovať silný a perspektívny tím," povedal pre www.fkteplice.cz riaditeľ klubu pre komunikáciu Petr Heidenreich.

"Je to zaujímavý hráč, jeden z najlepších na Slovensku. Má už aj dosť skúseností, za posledný rok sa výrazne zlepšil," povedal na margo najnovšej posily tréner Teplíc Petr Rada. O dvojnásobného reprezentanta SR sa zaujímal aj iný klub spoza rieky Morava - Slavia Praha. Odchovanec bratislavského Slovana, odkiaľ v lete 2005 prestúpil práve do Nitry, však dal napokon prednosť konkrétnejšiemu interesu zo strany Teplíc.


Nachádzate sa tu:
Domov