Najbližší zápas Slovana v Lige majstrov neuvidia abonenti Skylinku

Ilkay Gündogan (vľavo) a Vladimír Weiss ml. v súboji o loptu v zápase Slovan Bratislava - Manchester City.
Ilkay Gündogan (vľavo) a Vladimír Weiss ml. v súboji o loptu v zápase Slovan Bratislava - Manchester City. (Autor: TASR)
Sportnet|15. okt 2024 o 12:45

Na tretí zápas nastúpi úradujúci slovenský majster 22. októbra o 21.00 h.

BRATISLAVA. V minulej sezóne bola Girona hitom španielskej ligy. Ako nováčik vyletela na tretiu priečku súťaže. Viac gólov ako Girona dal vlani v La Lige len majster Real Madrid.

V novej sezóne sa tímu až tak na úspechy nedarí nadviazať. V lige je na 12. priečke a v Lige majstrov úvodné dva zápasy mužstvo prehralo. 

V utorok 22. októbra o 21.00 h vyzve FC Girona slovenský majster Slovan Bratislava, ktorý rovnako v úvodných dvoch stretnutiach skončil bez bodového zisku. 

Rovnako ako predchádzajúce stretnutia Ligy majstrov bude na Slovensku vysielať Nova Sport. Zápas s Gironou stanica odvysiela znova na kanáli Nova Sport 6, ktorý má medzi slovenskými operátormi najslabšie pokrytie.

V ponuke ho majú Telekom, Digi TV a streamovacia platforma Voyo.

Predchádzajúci zápas Slovana proti Manchestru City si mohli pozrieť aj abonenti Skylinku.

Zápas proti Girone však uvidí opäť o niečo menší počet divákov. 

Medzi fanúšikmi je o zápasy slovenského majstra veľký záujem. A to až taký, že prvý zápas hlavnej fázy súťaže proti Celticu Glasgow nezvládla nápor streamovacia platforma Voyo.

Abonenti mali problémy s prihlásením sa a prenos im nabiehal s väčším časovým oneskorením. Prevádzkovateľ Voyo TV Markíza sa za technické problémy ospravedlnila. Zápas proti Manchestru City už prebiehal bez problémov.

Nova Sport vysielal zápasy Slovana v Lige majstrov od play-off proti dánskemu tímu Midtjylland. Zo štyroch zápasov zaradili zápasy Slovana trikrát na Nova Sport 6, jeden zápas bol na Nova Sport 5. 

Nova Sport vysiela zápasy Ligy majstrov aj na kanáloch 3 a 4, ktoré majú na Slovensku medzi operátormi oveľa lepšie pokrytie a v ponuke ich majú ďalší operátori.  

Vlastník vysielacích práv pre Slovensko TV Nova uviedol, že zápasy Slovana či Sparty sa môžu objaviť aj na iných kanáloch a v priebehu sezóny sa to môže meniť. Rozpis prenosov zverejňuje TV Nova len na nasledujúce kolo skupinovej fázy Ligy majstrov. 

Zápas Sparty Praha proti Manchestru City, ktorý je na programe 23. októbra o 21.00 h, bude na stanici Nova Sport 3. 

Nachádzate sa tu:
Liga majstrov»Liga majstrov 2024/2025»Najbližší zápas Slovana v Lige majstrov neuvidia abonenti Skylinku