Ružomberok bojuje o skupinovú fázu proti arménskemu klubu. Kde sledovať zápas? (TV program)

Matej Madleňák (v strede) sa teší po strelenom góle v zápase Hajduk Split - MFK Ružomberok v 3. predkole Konferenčnej ligy.
Matej Madleňák (v strede) sa teší po strelenom góle v zápase Hajduk Split - MFK Ružomberok v 3. predkole Konferenčnej ligy. (Autor: TASR)
Sportnet|20. aug 2024 o 08:40

Futbalisti MFK Ružomberok nastúpia na pôde arménskeho klubu FC Noah.

JEREVAN. Futbalisti MFK Ružomberok vstupujú do priameho súboja o skupinovú fázu Konferenčnej ligy. V prvom zápase play-off nastúpia na pôde arménskeho klubu FC Noah.

Zápas je na programe v utorok 20. augusta o 18.00 h. Odohrá sa na Štadióne republiky v Jerevane, ktorý je pomenovaný po bývalom arménskom premiérovi Vazgenovi Sarkisjanovi.

Šport
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Duel môže sledovať aj slovenský fanúšik, odvysiela ho stanica STVR Šport. Prenos sa začne už o 17.30 h.

Ružomberok je po prekvapujúcom vyradení chorvátskeho Hajduku Split na prahu historického úspechu. Z hry o státisíce eur sa stal boj o milióny.

FC Noah však nebude ľahkým súperom, na ceste do play-off vyradil severomacedónsky FK Škendija, maltský tím Sliema Wanderers FC a prekvapivo aj grécky AEK Atény.

Zaujímavosťou je, že arménsky tím aj štvrtýkrát v tejto sezóne začína doma. Naopak, slovenský klub premiérovo štartuje duelom u súpera.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Ružomberok bojuje o skupinovú fázu proti arménskemu klubu. Kde sledovať zápas? (TV program)