Hamšík ťažko hľadal slová. Nezaslúžili sme si prehrať, tvrdí

Marek Hamšík.
Marek Hamšík. (Autor: TASR/AP)
TASR|20. aug 2021 o 13:55

Z hernej prevahe vyťažil turecký tím len jeden gól.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista Marek Hamšík nebol spokojný s výsledkom prvého zápasu play off Európskej Konferenčnej ligy, v ktorom jeho Trabzonspor prehral na domácej pôde s AS Rím 1:2.

Turecký tím mal počas celého stretnutia väčšie držanie lopty i streleckú prevahu. Jeho hráči namierili sedemkrát medzi tri žrde, no vyťažili z toho iba gól Andreasa Corneliusa v 64. minúte na 1:1.

Hostia vyslali len dve strely na bránu a obe sa skončili za chrbtom brankára Ugurcana Cakira. Pred odvetou majú tak oveľa výhodnejšiu pozíciu. 

"Bol to veľmi náročný zápas, vyrovnaný a určite sme si nezaslúžili prehrať. Škoda. Ukázali sme veľkú kvalitu a odohrali sme veľmi dobrý duel.

Máme na čom stavať. Treba hlavne dobre zregenerovať na pondelkový domáci ligový zápas," uviedol pre svoju oficiálnu stránku 34-ročný stredopoliar.

Z výsledku mal radosť nový tréner hostí José Mourinho, pre ktorého to bola víťazná premiéra na lavičke rímskeho klubu.

"Nepripadalo mi to ako súper na úrovni EKL. Skôr som mal pocit, že je to play off o Ligu majstrov. Majú veľa skúsených hráčov. Bol tam tlak a ak si niekto myslel, že to bude jednoduché, mýlil sa," povedal portugalský kouč pre Sky Sport Italia.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Hamšík ťažko hľadal slová. Nezaslúžili sme si prehrať, tvrdí