Hľadajú náhradu. O Dávida Hancka sa zaujíma Paríž St. Germain

Dávid Hancko.
Dávid Hancko. (Autor: Futbalové správy - facebook)
Ivan Mriška|8. jan 2024 o 20:45

Rodák z Kamenca pod Vtáčnikom podáva skvelé výkony.

PARÍŽ, ROTTERDAM. Získal francúzsky Superpohár, no mal zmiešané pocity. Kapitán slovenskej reprezentácie a obranca Paríža St. Germain Milan Škriniar sa vo finále proti FC Toulouse (2:0) zranil.

Pre zranenie členka v pondelok podstúpil operáciu v katarskej Dauhe, po ktorej by mala byť známa dĺžka jeho rekonvalescencie.

Podľa serveru Footmercato sa Škriniar do zápasového diania nezapojí minimálne tri až štyri mesiace.

Ako informoval renomovaný L'Équipe, v januári by mal Paríž navyše opustiť obranca Nordi Mukiele, ktorý sa má stať posilou Bayernu Mníchov.

Keďže Parížanov čaká vyraďovacia fáza Ligy majstrov a ďalšie kľúčové zápasy, obzerá sa po posilách.

Podľa Footmercato sa v Paríži hovorí aj o Dávidovi Hanckovi.

„Luís Campos (futbalový poradca PSG, poz. redakcie) rokuje v zahraničí, oslovil krajana Milana Škriniara menom Dávid Hancko. Je to ľavák, ktorý má 26 rokov a vie vypomáhať na krajnom obrancovi,“ píše spomínané periodikum.

Feyenoord na žiadosť Parížanov odpovedal, že v januári nemieni predávať svojich kľúčových hráčov. Ak by malo k prestupu dôjsť, bol by údajne nesmierne drahý.

Slovenský futbalový reprezentant len nedávno podpísal s Feyenoordom Rotterdam nový kontrakt, ktorý je platný do konca júna 2028.

Rodák z Kamenca pod Vtáčnikom podáva v Holandsku fantastické výkony, jeho trhová hodnota podľa špecializovaného nemeckého portálu transfermarkt stúpla až na 35 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Hľadajú náhradu. O Dávida Hancka sa zaujíma Paríž St. Germain