Skvelý zápas Ronalda. Po krásnej asistencii zaznamenal ďalší hetrik

Cristiano Ronaldo a Sadio Mané v drese Al-Nassr FC.
Cristiano Ronaldo a Sadio Mané v drese Al-Nassr FC. (Autor: AlNassr FC/ twitter)
TASR|26. aug 2023 o 08:05

Ronaldo skóroval po štyroch zápasoch.

BRATISLAVA. Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo prispel hetrikom k triumfu Al-Nassr na pôde Al Fateh (5:0) v treťom kole saudskej Pro League.

Ďalšie dva góly pridal Senegalčan a bývalý hráč FC Liverpool Sadio Mané, pričom pri víťaznom presnom zásahu mu asistoval práve Ronaldo.

Dvojica tak mala výrazný podiel na prvom triumfe tímu v tejto sezóne.

Prvý gól padol krátko pred polhodinou hry, keď päťnásobný držiteľ Zlatej lopty krásne pätou priťukol loptu Manému do vyloženej šance. 

VIDEO: Cristiano Ronaldo a zostrih jeho akcii v zápase proti Al Fateh

Ronaldo hýril aktivitou a napokon zaznamenal jeden z najľahších hetrikov vo svojej kariére. Pri všetkých troch góloch totiž po skvelých prihrávkach spoluhráčov už len loptu "upratal" do prázdnej brány.

Zaknihoval tak svoj tretí hetrik od príchodu do Saudskej Arábie.

Góly boli okrem toho prvé po štyroch zápasoch, keď rozhodol o triumfe svojho tímu v Arabskom pohári, a zároveň prvé po zranení kolena.

V tomto stretnutí navyše absolvovali premiéru ďalšie posily z popredných európskych klubov. Celý zápas odohral španielsky obranca Aymeric Laporte.

Ten prišiel nedávno z Manchestru City a do 90. minúty bol na ihrisku stredopoliar Otavio. Ronaldov krajan pôsobil donedávna v Porte.

Tabuľka Saudi Pro League

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Saudi Pro League»Skvelý zápas Ronalda. Po krásnej asistencii zaznamenal ďalší hetrik