Chelsea chce budovať tím okolo mladého Angličana, podpísala s ním zmluvu do roku 2033

Futbalisti Chelsea Conor Gallagher (vľavo) a Cole Palmer sa tešia z gólu.
Futbalisti Chelsea Conor Gallagher (vľavo) a Cole Palmer sa tešia z gólu. (Autor: TASR/AP)
TASR|13. aug 2024 o 23:17

Dvadsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar bol odmenený za výkony v uplynulej sezóne.

LONDÝN. Anglický futbalový reprezentant Cole Palmer predĺžil zmluvu s Chelsea o ďalšie dve sezóny do leta 2033. V utorok o tom informovala BBC.

Dvadsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar tak má nový kontrakt s lepšími podmienkami platný až deväť rokov.

Palmer prišiel na Stamford Bridge vlani v septembri a prvá sezóna mu vyšla nad očakávania. V 45 zápasoch vo všetkých súťažiach strelil 25 gólov a na ďalších 15 prihral.

Palmer sa predstavil aj na nedávnych ME, kde nastúpil do piatich zápasov a strelil gól vo finále, ktoré Anglicko nakoniec prehralo so Španielskom 1:2.

"Som veľmi rád, že som podpísal túto novú zmluvu. V prvej sezóne som tu dosiahol veľa a dúfam, že v tomto klube budem môcť zažívať skvelé veci aj naďalej, a to tak v osobnej rovine, ako aj z hľadiska prinášania úspechov a trofejí pre Chelsea," povedal Palmer pre oficiálnu stránku klubu.

Chelsea, ktorá v minulej sezóne skončila v tabuľke na šiestom mieste, začne novú ročníku Premier League v nedeľu doma proti majstrovi Manchestru City.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Chelsea chce budovať tím okolo mladého Angličana, podpísala s ním zmluvu do roku 2033