Prvá posila pod vedením Slota. Liverpool si údajne vyhliadol talianskeho reprezentanta

Federico Chiesa
Federico Chiesa (Autor: TASR/AP)
TASR|28. aug 2024 o 15:19

Prestup zatiaľ nie je potvrdený.

TURÍN. Taliansky krídelník Federico Chiesa je podľa talianskych médií blízko prestupu do FC Liverpool. Dvadsaťšesťročný futbalista to nepriamo potvrdil aj na sociálnej sieti keď oznámil, že je pripravený na nové dobrodružstvo.

V niektorých talianskych médiách sa objavili zábery, ako Chiesa prišiel na letisko a potom údajne nastúpil na súkromný let do Anglicka.

"Som naozaj šťastný a pripravený na toto nové dobrodružstvo. Chcem poďakovať fanúšikom Juventusu, ďakujem za všetku náklonnosť v priebehu rokov, ponechám si vás v srdci. Som naozaj šťastný, ja a moja rodina sa nevieme sa dočkať," napísal útočník.

Liverpool ani Juventus zatiaľ verejne nekomentovali žiadnu dohodu. Britské médiá uviedli, že Liverpool zaplatí za talianskeho reprezentanta 13 miliónov eur.

V prípade potvrdenia prestupu by bol Chiesa prvý hráč v poli, ktorého by Liverpool získal od príchodu nového manažéra Arneho Slota.

V utorok podpísali Angličania zmluvu s brankárom Gruzínska Giorgim Mamardašvilim z Valencie, no ten ešte do konca sezóny bude pôsobiť v La Lige.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Prvá posila pod vedením Slota. Liverpool si údajne vyhliadol talianskeho reprezentanta