Ancelotti reagoval na špekulácie, vyzdvihol aj kvalitu finále MS

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti.
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti. (Autor: TASR/AP)
SITA|19. dec 2022 o 16:35

Kontrakt v španielskej metropole mu platí do 30. júna 2024.

BRATISLAVA. Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti nemá v pláne odísť zo španielskeho klubu Real Madrid.

V súvislosti so 63-ročným koučom sa špekulovalo, že by mohol zasadnúť na uvoľnené miesto pri brazílskej reprezentácii, no Ancelotti tvrdí, že chce dodržať kontrakt s „bielym baletom“ platný do konca sezóny 2023/2024.

„Neviem, čo mi prinesie budúcnosť. Žijem zo dňa na deň. Momentálne som v Madride šťastný, v tejto sezóne máme veľa cieľov.

Ešte bude čas premýšľať o mojej budúcnosti. Mám zmluvu do 30. júna 2024 a ak ma Real dovtedy neprepustí, nemám v úmysle sa sťahovať,“ povedal Ancelotti pre Rai Radio 1, citoval ho taktiež web španielskeho denníka Marca.

Talian zhodnotil aj majstrovstvá sveta v Katare, pričom finále medzi mužstvami Argentíny a Francúzska označil za vynikajúce.

„Bol to skvelý turnaj a skončil sa krásnym finále. Argentína si zaslúžila vyhrať, a to z dvoch dôvodov - má dobrých hráčov vrátane toho najlepšieho, a túto kvalitu podporila nováčikmi ako Julián Álvarez a Enzo Fernández,“ poznamenal.

Pochválil taktiež argentínskeho trénera Lionela Scaloniho. „Odviedol mimoriadnu prácu, aj keď neurobil nič nové. Len postavil hráčov na miesto a dal im dobrú organizáciu obrany,“ skonštatoval Ancelotti.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Ancelotti reagoval na špekulácie, vyzdvihol aj kvalitu finále MS