Ancelotti bude chýbať na lavičke Realu, mal pozitívny test na koronavírus

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (v strede)
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (v strede) (Autor: TASR/AP)
SITA|30. mar 2022 o 15:09

Šesťdesiatdvaročný kouč vynechá víkendový duel La Ligy na pôde Celty Vigo.

BRATISLAVA. Taliansky tréner Carlo Ancelotti španielskeho futbalového klubu Real Madrid mal pozitívny test na koronavírus.

Podľa informácií španielskeho periodika Marca skúsený šesťdesiatdvaročný kouč nútene vynechá víkendový duel La Ligy na pôde Celty Vigo, keďže putoval do karantény.

"Carlo Ancelotti odtrénoval utorkový tréning a následne sa pobral domov, kde strávi karanténu." informoval madridský klub na svojej sociálnej sieti. V ligovom dueli proti Celte Vige povedie "biely balet" dočasný kouč - syn hlavného kormidelníka Davide Ancelotti.

Otázna je aj účasť skúseného Taliana v budúcotýždňovom prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov proti londýnskej Chelsea na štadióne Stamford Bridge.

Real už zažil podobnú situáciu vo vlaňajšej sezóne, keď predchádzajúci kouč Zinedine Zidane mal pozitívny test na COVID-19 a vynechal dva ligové zápasy svojich zverencov. Vtedy vedenie A-tímu prevzal Francúz David Bettoni.

Real Madrid je lídrom tabuľky La Ligy so 66 bodmi z 29 zápasov. Carlo Ancelotti ešte nikdy v kariére nezískal španielsky titul. Talian v tejto sezóne priviedol Real v La Lige k 20 víťazstvám z 29 zápasov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Ancelotti bude chýbať na lavičke Realu, mal pozitívny test na koronavírus