Futbal: Brankára Brezovana skúša Everton

TASR|24. sep 2007 o 19:25

Londýn 24. septembra (TASR) - Slovenský futbalový brankár Peter Brezovan je od pondelka na skúške v Evertone. Informovali o tom britské médiá, podľa ktorých ...

Londýn 24. septembra (TASR) - Slovenský futbalový brankár Peter Brezovan je od pondelka na skúške v Evertone. Informovali o tom britské médiá, podľa ktorých bude účastník anglickej Premieship skúšať bývalého reprezentanta do 21 rokov tri dni.

V prípade spokojnosti trénerov s jeho výkonmi by Brezovan mohol prestúpiť z treťoligového Swindon Townu do Goodison Parku na hosťovanie a po otvorení prestupového okna môže počítať aj s riadnou zmluvou. O služby obrovitého brankára sa pred časom zaujímal aj Wolverhampton Wanderers, ktorý zaňho núkal 300.000 libier, predstavitelia Townu však žiadajú za 27-ročného Slováka podstatne vyššie odstupné.

Brezovan prišiel na County Ground v lete minulého roka z Brna na hosťovanie a zažiaril hneď pri svojom debute. V ligovom stretnutí s Hartelpoolom chytil dve penalty domácich a výrazne sa tak podpísal pod víťazstvo 1:0. Hoci jeho sľubne sa rozvíjajúce pôsobenie na ostrovoch zastavila v októbri zlomenina ramena a do konca sezóny si Brezovan už nezachytal, vedenie Swindon Townu s ním v marci podpísalo dvojročný kontrakt.

Nachádzate sa tu:
Domov