Full Fight prišiel o ďalší zaujímavý duel. Zranený je aj Samuel Krištofič

Vladimír Bilohuščin|29. máj 2016 o 02:00

Po zranení Tomáša Deáka sa podarilo organizátorom zabezpečiť kvalitný zápas medzi Samuelom Krištofičom a Jozefom Wittnerom. Ani tento duel však neuvidíme.

Samuel ´Pirát´ Krtištofič si po X Fighte ani nestihol vydýchnuť a už prišla ponuka zápasu na akcii Full Fight 2, ktorú zastrešila prestížna organizácia Fight Nights. V tomto prípade by už ale šlo o jeho štvrtý duel za necelé dva mesiace, čo je vo svete MMA takmer nepredstaviteľné. Krištofič ale prijal aj takúto výzvu.

„Kamil mi písal, že je možnosť bojovať na Full Fighte. Prebehla menšia debata medzi mnou a Kamilom, kde mi ozrejmil, prečo by sme tento zápas nemali vziať. Viac menej som ho ale uprosil, nech to vezmeme a on nakoniec súhlasil, aj keď vravím, že keď sa na to človek pozrie z racionálneho hľadiska, štyri zápasy za dva mesiace sú naozaj veľa,“ komentoval rozhodnutie Krištofič.

Ak by sme mali popísať Krištofičovho súpera, tak by sme sa nemohli vyhnúť superlatívom. Jozef Wittner z MMA Top Team Košice má totiž na svojom konte, podľa oficiálnych štatistík, päť výhier a žiadnu prehru. Faktom, ktorý ale vyráža dych je skutočnosť, že všetky výhry dosiahol v prvom kole výhrou na submission a to je už iná vizitka. Niet teda pochýb, že by súboj s Wittnerom bol najťažšou previerkou Pirátovej kariéry, ktorého skóre je taktiež 5-0.

„Neulietam si na skóre. Som športovec od detstva a do MMA som sa zamiloval a chcem zápasiť, keď som zdravý a cítim sa fit. Milujem výzvy a nasledujúci súper je šikovný mladý bojovník, ktorý má podľa Sherdogu päť výhier, všetko na submisie v prvom kole, číže to vyzerá, že toto bude krst ohňom, čo sa týka graplerskej stránky.“

Podľa najnovších informácii ja ale všetko inak, keď Krištofič vo zverejnenom videu oznámil, že sa kvôli zraneniu nakoniec na gala v Banskej Bystrici nepredstaví.

„Zápas som musel kvôli zraneniu zrušiť,“ ozrejmuje situáciu. „Mám problémy s krížami, odišli mi. Neviem sa poriadne postaviť z postele, vystúpiť z auta a vôbec si neviem predstaviť, že by som sa v tomto stave s niekým naťahoval v oktagone, neviem si predstaviť, ako by som dokončil váhu, keďže sa nemôžem poriadne ani hýbať. Mrzí ma to, pretože Full Fight je na Slovensku akcia číslo jedna,“

Po Tomášovi Deákovi teda prišiel Full Fight o ďalšie zvučné meno a nám neostáva iba dúfať, že to bola pre organizátorov posledná nepríjemná správa.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Full Fight prišiel o ďalší zaujímavý duel. Zranený je aj Samuel Krištofič