Velez-Zuzulová zverejnila fotku so Shiffrinovou: Na tento moment nikdy nezabudnem

Veronika Velez-Zuzulová.
Veronika Velez-Zuzulová. (Autor: TASR)
Igor Dopirák|29. jan 2018 o 11:14

Skúsená Slovenka má za sebou debut v prebiehajúcej sezóne Svetového pohára.

FOTO: Momentka Velez-Zuzulovej a Shiffrinovej (počkajte, kým sa fotografia načíta):

BRATISLAVA. "Na moment s Mikaelou (Shiffrinovou - pozn.) do smrti nezabudnem. Obe sme mali slzy v očiach. Povedala mi pekné slová, ale nechám si ich pre seba," uviedla slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová pre SME po nedeľňajšom slalome vo švajčiarskom Lenzerheide.

Slovenka absolvovala svoju premiéru v prebiehajúcej sezóne Svetového pohára. Do súťažného diania sa vrátila po prestávke zavinenej zranením. A návrat jej vyšiel skvelo. V druhom kole predviedla tretiu najrýchlejšiu jazdu, celkovo skončila dvanásta.

Okrem objatí s krajankou Petrou Vlhovou, ktorá sa stala víťazkou slalomu, prezentovala svoj blízky vzťah aj so Shiffrinovou. Mladá Američanka v nedeľu siahala na víťazstvo, v druhom kole však pred cieľom vypadla.

Velez-Zuzulová v pondelok na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, ktorá ju zachytáva spolu so Shiffrinovou. "Prečo táto fotka? Lebo na tento moment nikdy nezabudnem. Thank you Mika," napísala k fotke Slovenka.

"Je čas sa poďakovať v prvom rade doktorovi, ktorý ma postavil na dve nohy, všetkým fyzioterapeutom, ktorí pracovali na mojom kolene každý deň, môjmu tímu, ktorý to so mnou nemal ľahké, rodine, ktorá mi bola, ako vždy, najväčšou oporou, partnerom, ktorí pri mne stáli aj v tejto neľahkej situácii a, samozrejme, vám, fanúšikom, môjmu motoru," dodala.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Velez-Zuzulová zverejnila fotku so Shiffrinovou: Na tento moment nikdy nezabudnem