Floyd Mayweather vyvrátil reči o rokovaniach s UFC, reaguje aj Conor

Adrián Mečiar|21. dec 2017 o 01:00

Floyd Mayweather rýchlo vyvrátil špekulácie o jeho prechode do klietky. Táto reakcia sa ale očividne nepáči Conorovi McGregorovi.

Po tom, čo Dana White v médiach začal hovoriť o rokovaniach UFC s Floydom Mayweatherom o možnom vstupe neporazenej boxerskej legendy do oktagonu, sa sám Floyd rozhodol veci uviesť na pravú mieru.

„Ľudia vravia, ´Floyd povedal, že bude bojovať v UFC, kde zarobí miliardu dolárov´. To nie je pravda," objasňoval Mayweather situáciu v rozhovore pre FightHype.com, „ja som povedal, že sa mi za moju kariéru podarilo zarobiť jednu miliardu dolárov. Ak sa mi to podarilo raz, môžem to urobiť znova. Mohol by som ísť do UFC a bojovať tam tri alebo štyri zápasy, potom sa opäť stretnút s Conorom McGregorom, a tak zarobiť miliardu. Tri alebo štyri zápasy, to by mi stačilo na dosiahnutie ďalšej miliardy. Mohol by som to urobiť."

„Nikdy som ale nepovedal, že chcem prejsť do UFC. Povedal som, že ak by som to chcel, mohol by som to urobiť. Medzi slovami ´chcem´ a ´môžem´ je veľký rozdiel. Nechystám sa to urobiť."

Floydov nezáujem o prechod do UFC sa zjavne nepáči Conorovi McGregorovi. Ír zanechal Američanovi jasný odkaz na sociálnej sieti.

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Floyd Mayweather vyvrátil reči o rokovaniach s UFC, reaguje aj Conor