Fernandeza nahradí na lavičke Betisu asi Marcelino

SITA|30. máj 2007 o 14:24

MADRID 30. mája (SITA, AFP) - Doterajšieho trénera španielskeho prvoligového futbalového klubu Real Betis Sevilla Francúza Luisa Fernandeza by mal nahradiť kormidelník konkurenčného Recreativa Huelva ...

MADRID 30. mája (SITA, AFP) - Doterajšieho trénera španielskeho prvoligového futbalového klubu Real Betis Sevilla Francúza Luisa Fernandeza by mal nahradiť kormidelník konkurenčného Recreativa Huelva Marcelino García Toral. Štyridsaťjedenročný Marcelino v utorok na tlačovej konferencii oznámil svoj náhly odchod z Huelvy, ktorú ako nováčika Primera Division dotiahol na 9. priečku aktuálnej tabuľky po 36 kolách. Napriek tomu, že odmietol prezradiť svoje ďalšie pôsobisko, stredajšie vydanie denníka Marca prišlo so zaručenou informáciou, že nahradí bývalého hráča a trénera Paríža St. Germain na lavičke Betisu Sevilla.

Luis Fernandez sa stal trénerom tímu z metropoly Andalúzie na konci decembra 2006, keď nahradil Javiera Iruretu. Betis dve kolá pred koncom aktuálnej sezóny Primera Division ešte stále nemá zabezpečenú účasť v nadchádzajúcom ročníku španielskej najvyššej súťaže. Momentálne je na 16. mieste a od prvej zostupovej priečky ho delia štyri body.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Fernandeza nahradí na lavičke Betisu asi Marcelino