Ferguson zotrel McGregora s Diazom

Po tom, čo si Nate a Conor rýpli do Fergusona, prišla patričná odpoveď.

Azda momentálne nenájdeme smutnejšieho muža ako je Tony Ferguson. Po nepríjemnom zranení kolena nielenže musel odstúpiť zo zápasu s Nurmagomedovom, z každej strany si taktiež musí vypočuť dávku kritiky. A tá prišla aj od Nate Diaza a Conora McGregora, bojovníkov, ktorých sme v klietke nevideli takmer dva roky.

Ferguson sa ale nedal a najprv si na mušku zobral McGregora, ktorý prirovnal súboj ku svojmu prirodzeniu. „Nemôžeš zrušiť zápas, keď nikdy nebojuješ McNuggets – zostaň tam, kde si McDucker. Dobrá práca ´Ostávať pripravený´,“ reagoval Ferguson na margo toho, že aj keď je McGregor v poriadku, odmieta bojovať, pričom ale neustále prehlasuje, že je pripravený.

Svoje dostal aj Nate Diaz, ktorý uviedol, že Tony s Khabibom nie sú schopní dostať sa ani do súboja. „Zostaň tam, kde si Nathan. Naposledy, keď som ťa sledoval, utiekol si pred celou štartovkou. Nemôžeš bojovať, keď nikdy nepodpíšeš bitku.“

Fergusona v súboji o titul ľahkej váhy nahradil Holloway, ktorý sa tak môže dočkať vytúženej odvety s Conorom McGregorom.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ferguson zotrel McGregora s Diazom