Ferguson chce ešte jedného útočníka, v hre Thierry Henry

SITA|10. aug 2008 o 20:11

LONDÝN 10. augusta (SITA, AFP) - Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson, ktorý v nedeľu priviedol svojich zverencov k triumfu v Anglickom superpohári (Community ...

LONDÝN 10. augusta (SITA, AFP) - Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson, ktorý v nedeľu priviedol svojich zverencov k triumfu v Anglickom superpohári (Community Shield), by veľmi rád získal do svojho kádra pred štartom novej sezóny Premier League 2008/2009 ešte jedného kvalitného útočníka. Podľa britských médií by mohol na Old Trafford zamieriť francúzsky kanonier Thierry Henry, v súčasnosti obliekajúci dres španielskeho FC Barcelona a v minulosti pôsobiaci na Britských ostrovoch v Arsenale Londýn. Škótsky kormidelník po vyslovení mena francúzskeho útočníka túto možnosť nepotvrdil, no ani nevyvrátil. "Každý deň sa v tejto súvislosti spomína v médiách niekto iný. Taký je už tento biznis. Nemôžem sa vyjadriť k tejto otázke, pretože nepoznám priamu odpoveď," tajomne vyhlásil Alex Ferguson a pokračoval: "Je pravdepodobné, že počas budúceho týždňa sa nám podarí získať do tímu jedného útočníka. Máme vo výhľade dvoch hráčov a verím, že aspoň jedného pred štartom Premier League získame."

"Červení diabli" v úlohe víťaza najvyššej anglickej súťaže triumfovali v nedeľňajšom FA Community Shield nad držiteľom FA Cupu FC Portsmouth až po rozstrele zo značky pokutového kopu 3:1, keďže počas 90 minút diváci v londýnskom Wembley gól nevideli.


Nachádzate sa tu:
Domov