Fanúšikovia River Plate si personálne zmeny "nevymlátili"

SITA|22. máj 2007 o 09:44

BUENOS AIRES 22. mája (SITA, AP) - Prezident argentínskeho futbalového klubu River Plate Jose Maria Aguilar je neoblomný a ani výtržnosti fanúšikov ho nepresvedčili, aby odstúpil zo svojej funkcie, alebo ...

BUENOS AIRES 22. mája (SITA, AP) - Prezident argentínskeho futbalového klubu River Plate Jose Maria Aguilar je neoblomný a ani výtržnosti fanúšikov ho nepresvedčili, aby odstúpil zo svojej funkcie, alebo aspoň obetoval "hlavu" trénera Daniela Passarellu. Nahnevaní priaznivci tímu sa aj násilnou formou domáhali personálnych zmien po nedeľnej prehre 0:1 s Estudiantes, ktorá River Plate vyradila z boja o titul v Clausure. "Takéto veci sa stávajú, keď sa mužstvu nedarí a nevyhráva," so stoickým pokojom vyhlásil Aguilar. Štyri kolá pred záverom súťaže Passarellovi zverenci klesli na 5. priečku tabuľky s deväťbodovou stratou na vedúce San Lorenzo.

Po nedeľnej prehre skupina domácich fanúšikov vtrhla do niektorých priestorov štadióna Monumental, rozbíjala okná a dostala sa do konfliktu s políciou. Z tohto dôvodu trénera Passarellla zrušil aj plánovanú tlačovú konferenciu po zápase.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Fanúšikovia River Plate si personálne zmeny "nevymlátili"