Mikulášek, Koky, Zuzák a elitné talenty domácej scény. Čo nás čaká na FABRIQ 3?

Plagát turnaja FABRIQ 3.
Plagát turnaja FABRIQ 3. (Zdroj: FABRIQ MMA.)
SvetMMA|1. sep 2023 o 07:13

Turnaj FABRIQ 3 ponúkne množstvo skvelých zápasov MMA.

TRNAVA. Sobota 2. septembra 2023 bude v Trnave patriť zmiešaným bojovým umeniam. V mestskej športovej hale v Trnave uvidia diváci na turnaji FABRIQ 3 hneď deväť zápasov profesionálov.

Šancu na turnaji FABRIQ tradične dostane i amatérska scéna, presnejšie si v klietke sily zmerajú ôsmi amatérski bojovníci.

V hlavnom zápase večera sa stretne skúsený veterán Václav Mikulášek proti domácemu Róbertovi Kokymu, avšak chýbať nebudú ani mená ako Branislav Zuzák, Lukáš Eliáš, Denis Gondžala alebo Matej Šurín.

Tretí turnaj a veterán proti nováčikovi MMA

Nie je mnoho českých alebo českých fanúšikov, ktorí by nepoznali jeho meno. Hoci svojím správaním rozdeľuje divákov na dva tábory, kedy ho jedni milujú a druhí zatracujú, Václav Mikulášek vždy do zápasu donesie atraktívny štýl boja.

So skóre 9-11 v profesionálnom MMA na konte má Mikulášek za sebou v kariére náročné duely so zápasníkmi ako Karlos Vémola, Thomas Robertsen, Tomáš Bolo alebo Ondřej Raška.

Pre Kokyho pôjde o jeho premiéru medzi profesionálmi, no v žiadnom prípade nejde o neskúseného nováčika. Slovák je v postoji rešpektovaným bojovníkom, do karát by mu mal hrať naviac fakt, že jeho súper nepatrí medzi elitných zemiarov.

V hlavnom zápase by sme mohli byť svedkami tvrdých výmien v postoji. Obaja bojovníci si naviac na sociálnych sieťach vymenili tvrdé odkazy, čo ukazuje na to, že víťazstvo na FABRIQ 3 je veľmi cenné.

Na treťom podujatí nebude chýbať ani Magomed Kadimagomedov, bojovník, ktorý si práve na FABRIQu pripísal skalpy Michala Konráda a Romana Paulusa.

perom Kadimagomedova bude Mukhammad Alikhujaev, zverenec UFC zápasníka Makhmuda Muradova.

Do zápasu sa vracia skúsený Matej Šurín. V zápase velterovej váhy vyzve Slovák Adama Horvátha.

Obaja bojovníci sú predovšetkým skvelými bojovníkmi na zemi. V stávke je veľa, keďže ako Horváth, tak i Šurín potrebujú zvíťaziť, aby si napravili chuť po prehre vo svojich posledných súbojoch.

Súboj Balázsa a Gondžalu ponúkne atraktívny stret postojára a zemiara, či dvoch bojovníkov, ktorí majú medzi profesionálmi v MMA iba tie najvyššie ciele.Bez preháňania možno konštatovať, že stret Balázsa a Gondžalu patrí medzi horúcich adeptov na zápas večera, a to najmä atraktívnym štýlom bojovníkov.

Trnavská úderka v akcii

Trnavský Spartakus Fight Gym vyšle v ďalšej časti karty do boja trio Branislav Zuzák, Lukáš Eliáš a Stevan Nikolić.

Zuzák po návrate k MMA po pauze, kde zápasil najmä v postoji sa na predošlom FABRIQu ukázal vo výbornej forme. Debut medzi profesionálmi MMA čaká na talentovaného Eliáša, ktorého schopnosti preverí Martin Mucha.

Zaujímavým bude aj stret Stevana Nikolića s niekdajším účastníkom piatej série reality šou Oktagon Výzva Igorom Lukačovičom.

Zatiaľ čo sa Nikolić bude snažiť o štvrté víťazstvo v rade, Lukačovič bude chcieť ukázať, že sa bookmakeri stávkových kancelárií zmýlili, keď ho pred zápasom vyhlásili ako jasného outsidera.

Na amatérskej karte sa potom fanúšikovia na FABRIQ 3 môžu tešiť na mená ako Marek Medovarski, Adam M´Rabet či Marcel Šimo.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mikulášek, Koky, Zuzák a elitné talenty domácej scény. Čo nás čaká na FABRIQ 3?