Extraligisti sa stretnú s Lintnerom a jeho skupinou

Skupina okolo Richarda Lintnera sa stretne s funkcionármi klubov slovenskej najvyššej súťaže.
Skupina okolo Richarda Lintnera sa stretne s funkcionármi klubov slovenskej najvyššej súťaže. (Autor: TASR)
SITA|20. apr 2015 o 17:02

Chceme si vypočuť víziu jeho pracovnej skupiny, uviedol riaditeľ Pro-Hokeja Vladimír Paštinský.

KOŠICE. Zástupcovia klubov hokejovej Tipsport extraligy sa na budúci týždeň stretnú s pracovnou skupinou okolo Richarda Lintnera. Tá pripravuje a iniciuje novú stratégiu pre slovenský hokej.

Funkcionári tímov najvyššej súťaže sa na pozvaní na spoločnú schôdzku dohodli na pondelkovom slávnostnom zasadnutí akcionárov spoločnosti Pro-Hokej. Uskutočnilo sa na pôde úradujúceho majstra v Košiciach.

"Zhodli sme sa, že pozveme Richarda Lintnera a jeho skupinu na stretnutie. Chceme si vypočuť víziu jeho pracovnej skupiny," uviedol riaditeľ Pro-Hokeja Vladimír Paštinský.

Na zasadnutí Pro-Hokeja vyhodnotili sezónu 2014/2015 a schválili všetky jej výsledky. Preberali i ďalšie otázky športovo-technického charakteru. V hrubom načrtli plány na ďalší súťažný ročník.

"Budúca sezóna je stále v rovine úvah. Čakáme na vyjadrenie od Slovana a jeho stanovisko, kde bude v ďalšom ročníku hrať," priznal Paštinský.

"Podľa toho, či bude desať alebo jedenásť tímov, bude potom vyzerať aj kalendár a model ligy. Po majstrovstvách sveta máme v pláne ďalšie stretnutie, na ktorom by sme chceli vyriešiť všetky otázky okolo ďalšieho ročníka."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Extraligisti sa stretnú s Lintnerom a jeho skupinou