Everton predĺžil s Andym Johnsonom

SITA|6. nov 2007 o 14:14

LONDÝN 6. novembra (SITA) - Anglický futbalový klub FC Everton predĺžil zmluvu s útočníkom Andrewom Johnsonom. Dvadsaťšesťročný osemnásobný anglický reprezentant tak v liverpoolskom Goodison Parku zostane ...

LONDÝN 6. novembra (SITA) - Anglický futbalový klub FC Everton predĺžil zmluvu s útočníkom Andrewom Johnsonom. Dvadsaťšesťročný osemnásobný anglický reprezentant tak v liverpoolskom Goodison Parku zostane až do roku 2012, teda o dva roky dlhšie, ako určoval starý kontrakt. Špekulácie v poslednej dobe hovorili často o prestupe zakončovateľa do konkurenčného West Hamu United.

Majiteľ klubu Bill Kenwright pre oficiálnu klubovú stránku povedal: "Je to vynikajúca správa pre všetkých, ktorých srdce patrí Evertonu. Chceme si udržať to najlepšie, čo máme a týmto krokom našu víziu iba potvrdzujeme." Johnson prestúpil do Evertonu v lete 2006 z Crystal Palace za 8,6 milióna eur, v súčasnosti figuruje na zozname zranených hráčov pre problémy s členkom. Počas viac ako ročného pôsobenia sa v modrom drese do streleckej listiny zapísal 13-krát.


Nachádzate sa tu:
Domov