Je rozhodnuté. Barážový zápas s Írskom bude bez divákov

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal.
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal. (Autor: Dano Veselský TASR)
TASR|10. mar 2020 o 13:22

Rozhodol o tom výkonný výbor SFZ.

BRATISLAVA. Barážový zápas futbalového EURO 2020 Slovensko - Írsko sa 26. marca na NFŠ v Bratislave bude hrať bez divákov.

Rozhodol o tom v utorok výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ).

Zväz tak zareagoval na pondelňajšie rozhodnutie Ústredného krízového štábu SR, ktorý vydal zákaz usporiadania všetkých športových podujatí v krajine, predbežne na dva týždne.

"Na základe opatrení prijatými štátnymi orgánmi v súvislosti so šírením koronavírusu, ale aj komunikáciou s Európskou futbalovou úniou UEFA i s írskou stranou, VV schválil odohratie barážového zápasu Slovensko - Írsko bez divákov," potvrdil prezident Ján Kováčik.

O rozhodnutí informoval prezident hneď po zasadnutí výkonného výboru. SFZ v pondelňajšom stanovisku informoval, že bude plne rešpektovať rozhodnutie hlavného hygienika SR, resp. ním určených kompetentných zložiek, v súvislosti s prítomnosťou divákov na ňom (26. marca 2020 v Bratislave na Národnom futbalovom štadióne).

SFZ bude o svojom rozhodnutí informovať aj írsku stranu. Zväz tiež garantuje vrátenie všetkých finančných prostriedkov, vynaložených pri zakúpení vstupeniek.

O spôsobe vrátenia peňazí bude SFZ informovať cez svoju stránku www.futbalsfz.sk, ale aj cez svoje oficiálne sociálne siete v najbližších dňoch.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Je rozhodnuté. Barážový zápas s Írskom bude bez divákov