Ďurica túžil zostať v Lokomotive, tvrdí Csontó

Ján Ďurica
Ján Ďurica (Autor: SITA)
SITA|28. júl 2011 o 12:15

Agent slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu Karol Csontó prezradil, že rokovania s vedením Lokomotivu Moskva o novej zmluve pre jeho mandanta trvali tri mesiace.

MOSKVA. Ako je známe, 29-ročný rodák z Dunajskej Stredy nedávno súhlasil s predĺžením spolupráce s tímom z ruskej metropoly až do roku 2015. O Ďuricu sa vraj zaujímali aj grécke či turecké kluby, samotný hráč ale netúžil po zmene pôsobiska.

"Veľmi chcel zostať v Rusku a najmä v Lokomotive. Pôsobí v tejto lige už zopár rokov, pozná Moskvu, takže nemalo zmysel niečo siliť a hľadať mu nový klub. Navyše v posledných mesiacoch pravidelne hráva, na jar nastúpil na všetky zápasy, takže sa cíti v hernej pohode," povedal Csontó pre oficiálnu internetovú stránku Jána Ďuricu.

Agent ďalej uviedol, že neprebehli žiadne rokovania s iným ruským mužstvom: "Nie, pretože to sú háklivé veci. Lokomotiv by sa mohol nahnevať, keby zistil, že debatujeme s iným tímom. Navyše oni prišli s tým, že s ním chcú predĺžiť kontrakt. Na novej zmluve sme pracovali intenzívne až tri mesiace a myslím si, že obe strany sú spokojné. Samozrejme, že Jano si podpisom kontraktu do roku 2015 finančne polepšil."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ďurica túžil zostať v Lokomotive, tvrdí Csontó