Duel Deák vs. Hill v rokovaní na Oktagon 10 v Prahe!

Vladimír Bilohuščin|10. okt 2018 o 02:00

Takýto súboj sme tu ešte nemali!

Už iba čosi viac ako mesiac nás delí od najväčšieho turnaja organizácie Oktagon, ktorá v pražskej O2 Aréne napíše svoju desiatu kapitolu. Hlavným ťahákom celého podujatia pritom bude šampión organizácie Fight Nights Tomáš Deák.

A práve hviezda bantamovej váhy by sa mohla postaviť bojovníkovi, s ktorým má nevybavené účty práve vo Fight Nights. „Na hlavný zápas chceme postaviť dvojnásobného šampióna Fight Nights Tomáša Deáka, ktorému vybavujeme Kanaďana Josha Hilla,“ prezradil pre Šport.sk promotér Pavol Neruda.

Vzájomný súboj o titul bantamovej váhy sa mal uskutočniť pod organizáciou Fight Nights Global, po viacerých odkladoch a problémoch s financovaním by sa ale tento zápas mohol uskutočniť na Oktagon 10. A ako sa vyjadril vo svojom pravidelnom vysielaní Ondřej Novotný, duel bude taktiež titulový, o opasok v bantamovej váhe.

Veterán organizácií WSOF, Fight Nights Global a účastník 18. série ´The Ultimate Fighter´ Josh „Gentleman“ Hill (16-2) je ale stále pod zmluvou vo Fight Nights a tak ešte prebiehajú rokovania o jeho uvoľnení, čo našej redakcii potvrdil aj sám Hill. „Ponuku na zápas s Deákom som dostal a mám o neho záujem. Záleží ale na tom, či budem môcť do duelu nastúpiť. Momentálne som totiž stále pod inou organizáciou.“

Ostáva tak iba dúfať, že sa Hill na súboj uvoľní a v Prahe tak uvidíme zápas svetovej kvality.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Duel Deák vs. Hill v rokovaní na Oktagon 10 v Prahe!