Do Conora sa vo veľkom pustil bývalý šampión Matt Serra

Vladimír Bilohuščin|15. mar 2016 o 01:00

Momentálne jeden z najlepších trénerov sveta sa naozaj s ničím nebabral a naložil Conorovi, čo to šlo.

Téma Conorovej prehry neutícha ani po viac ako týždni. Doteraz na neho ale nikto tak vážne nezaútočil, ako bývalí šampión Matt Serra, ktorý má na konte jedno z najväčších prekvapení histórie UFC, keď dokázal, ako totálny oudsider, poraziť legendárneho Georgesa St-Pierra. Momentálne Serra vedie svoj vlastný MMA klub a spolupracuje s Dana Whitom pri nakrúcaní šou Lookin´ for the fight.

Serra v rozhovore pre Three Amigos Podcast spočiatku ospevoval Holly Holm, jej nezlomnú vôľu a fakt, že radšej upadla do bezvedomia, ako by mala odklepať. Potom samozrejme prišiel rad na Conora McGregora, ktorý odklepal ako to povedať... dosť rýchlo.

„Nechcem zo seba robiť blbca, ale pozrite sa na Conora McGregora. Po všetkých tých veciach, ktoré si narozprával, nemôžeš len tak odklepať! Nie je to ako keby ti lámali ruku. Chápem, že nechceš ohroziť svoju kariéru a keby ti robili napríklad páku na koleno, môžeš potencionálne pauzovať pol roka. V tomto prípade, najhoršie čo sa ti môže stať je to, že si budeš myslieť, že si vo svojej spálni. Tak to proste je. Potom sa zobudíš, zanadávaš si a všetko bude v poriadku.“

Pred zápasom sme mohli sledovať aj mnohé výmeny názorov a práve jedna z nich Serru rozčúlila do nepríčetnosti.

„S Diazovcami sme veľký priatelia, v podstate sme ako rodina. Strašne som sa tešil, keď ho Nate porazil. Nechápte ma zle, mám rád aj Conora, ale čo za keci narozprával ohľadom toho ako Nate trénuje deti jiu-jitsu? Teraz sa na to pozrite, jedna vec je byť vtipný, ale keď sa snažíte robiť zo seba múdreho a pritom píšete hlúposti, viete čo sa stane? Začnete prekračovať hranice a vaša karma na tom tiež nebude dobre. On si začne robiť posmech s ľudí, ktorí trénujú decká jiu-jitsu. Nate mohol byt na ulici a robiť hlúposti, ale namiesto toho je v gyme a učí decká bojové umenia ty hlúpy id/iot! Ako sa vôbec opovažuješ. Je to naozaj hlúpe. Chceš zarábať veľa peňazí, zarábaj ich, ale toto je fakt primitívne.“

„Naštvalo ma to, lebo mám rád bratov Diazovcov, a keď som videl, ako mu začína dávať nakladačku, ako jeho rany dopadajú, úplne som bol vo vytržení. Naozaj som bol rád, že vyhral,“ skonštatoval Serra.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Do Conora sa vo veľkom pustil bývalý šampión Matt Serra