Dinamo Moskva vo finále nevyužilo prvý mečbal

(Autor: FOTOLIA)
SITA|15. apr 2013 o 19:48

Šiesty finálový duel sa uskutoční v stredu 17. apríla 2013 v Čeľabinsku.

MOSKVA. Hráči Dinama Moskva neuspeli v pondelkovom piatom stretnutí finále play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), keď pred vlastnými fanúšikmi prehrali s Traktorom Čeľabinsk 3:4. Nevyužili teda prvý mečbal na zisk cenného Gagarinovho pohára.

Na ceste za obhajobou prestížnej trofeje vedú v sérii hranej na štyri víťazstvá 3:2.

Domáci hokejisti mali chabú úvodnú desaťminútovku a brankár Jeriomenko až trikrát lovil puk zo svojej siete, postupne ho prekonali Čistov, Glinkin a Antipov.

Zverenci Olega Znaroksa sa otriasli až v druhej dvadsaťminútovke. Na presilovkový gól Kvapila z 28. min nadviazal o necelú minútu Petružálek a v 35. min vyrovnal na 3:3 Soin po vynikajúcom vysunutí od Dominika Graňáka.

Slovenský reprezentačný obranca predtým asistoval aj pri Kvapilovom presnom zásahu v početnej výhode. V 56. min pridal štvrtý gól hostí Andrej Kosticyn.

Šancu poslať zápas do predĺženia mal 80 sekúnd pred treťou sirénou Graňák, no puk z jeho hokejky zastavila konštrukcia súperovej bránky.

Dinamo Moskva - Traktor Čeľabinsk 3:4 (0:3, 3:0, 0:1) - stav série: 3:2

Góly: 28. Kvapil (Gorovikov, GRAŇÁK), 29. Petružálek (Kvapil, Gorochov), 35. Soin (GRAŇÁK) - 4. Čistov (Bulis), 7. Glinkin (Nesterov), 9. Antipov (Dugin), 56. A. Kosticyn (Jakuceňa, Quint)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Dinamo Moskva vo finále nevyužilo prvý mečbal