Spojil Costu a Griezmanna. Verím, že si ich užijeme dlhší čas, vraví Simeone

Diego Costa.
Diego Costa. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. jan 2018 o 09:33

Diego Costa je oficiálne hráčom Atlética Madrid.

MADRID. Tréner futbalistov Atética Madrid Diego Simeone môže opäť rátať s útočníkom Diegom Costom, ktorý je od 1. januára oprávnený hrať za tento klub.

Brazílsky futbalista so španielskym pasom robil v rokoch 2010 - 2014 pre Atlético dobré služby, v roku 2013 mu pomohol vyhrať Španielsky pohár a v sezóne 2013/2014 doviedol tím k titulu po trinástich rokoch.

Ďalšie tri roky strávil Costa v londýnskom klube FC Chelsea. Vedenie Chelsea hráčovi dalo súhlas na návrat do Atlética Madrid v septembri 2017, transfer sa však mohol uskutočniť až k 1. januáru 2018.

"Mužstvo síce vypadlo z Ligy majstrov, čo bola smola, v tomto roku však budeme mať dosť práce a budeme bojovať o všetko, čo môžeme dosiahnuť," povedal hráč v nedeľu na Wanda Metropolitano Stadium, kde ho vítalo 25-tisíc fanúšikov.

Navrátilec Costa by sa prvý raz mohol predstaviť vo svojom staronovom klube už v stredu, keď sa madridský klub predstaví na pôde Lleidy v Kráľovskom pohári. Ďalšou príležitosťou bude sobotňajší ligový duel proti Getafe.

"Tvrdo sme pracovali, aby sme dali dokopy Costu a Griezmanna. Verím, že si ich užijeme dlhší čas," vyslovil sa Simeone.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Spojil Costu a Griezmanna. Verím, že si ich užijeme dlhší čas, vraví Simeone