Denílson a Bendtner podpísali nové zmluvy s Arsenalom

SITA|2. sep 2009 o 20:45

Klub najvyššej anglickej futbalovej súťaže Arsenal Londýn podpísal nové dlhodobé kontrakty s brazílskym stredopoliarom Denílsonom a dánskym útočníkom Nicklasom Bendtnerom.

LONDÝN.

Títo dvaja hráči sa stali v posledných dvoch rokoch stabilnými členmi mužstva Arséna Wengera. Dvadsaťjedenročný rodák zo Sao Paula Denílson odohral v minulej sezóne Premier League všetkých 38 duelov, 21-ročný Bendtner strelil v minulom roku 15 gólov.

Denílson bol kapitánom viacerých brazílskych mládežníckych výberov a v minulom ročníku anglickej ligy bol jedným z hnacích motorov Arsenalu po slabom vstupe do sezóny.

"Jeho výkony boli vynikajúce a jeho práca výnimočná. Je pre nás dobrou správou, že naďalej môžeme počítať s futbalistom, ktorý bojuje až do poslednej sekundy každého stretnutia," uviedol francúzsky kouč. Rodák z Kodane Bendtner nastrieľal počas 27 zápasov v dánskej reprezentácii dovedna 8 gólov.

"Vidno na ňom, že chce hrať a spoločne so spoluhráčmi aj vyhrávať. Vsietil viacero dôležitých gólov a snáď v tomto trende bude pokračovať aj v aktuálnej sezóne. Nie je to však iba o góloch. Zlepšil sa po viacerých stránkach," dodal rodák zo Štrasburgu Wenger.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Denílson a Bendtner podpísali nové zmluvy s Arsenalom