Del Piero v Maďarsku? O taliansku legendu má záujem Honvéd Budapešť

Alessandro Del Piero (vpravo) na snímke so šéfkou indickej superligy Nitou Ambaniovou a francúzskym futbalistom Robertom Piresom.
Alessandro Del Piero (vpravo) na snímke so šéfkou indickej superligy Nitou Ambaniovou a francúzskym futbalistom Robertom Piresom. (Autor: SITA/AP)
SITA|28. dec 2014 o 08:24

Slávny taliansky futbalista Alessandro del Piero hral naposledy v Indii, predtým v Austrálii.

BUDAPEŠŤ. Po austrálskom a indickom dobrodružstve by si taliansky futbalový vyslúžilec Alessandro del Piero mohol na sklonku kariéry vyskúšať aj maďarské.

Podľa denníka Nemzeti Sport s odvolaním sa na talianske médiá prejavil o 40-ročného útočníka vážny záujem budapeštiansky klub FC Honvéd. Jeho príchod by však mal mať viac marketingový než futbalový rozmer.

Majster sveta 2006 Del Piero naposledy pôsobil v Dynamos Dillí, kde koncom augusta podpísal zmluvu na štyri mesiace. V rokoch 2012 - 2014 hral v Sydney, no najúspešnejšia časť jeho kariéry je spojená s turínskym Juventusom, za ktorý odohral 705 súťažných stretnutí a nastrieľal 290 gólov. V roku 1996 s klubom vyhral Ligu majstrov, je aj viacnásobným šampiónom Talianska.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Del Piero v Maďarsku? O taliansku legendu má záujem Honvéd Budapešť