Dana White tvrdí, že dohadovanie duelu Khabib-McGregor vôbec nebolo zložité

Adrián Mečiar|4. aug 2018 o 02:00

Po štvrtkových vyhláseniach Khabiba Nurmagomedova sa zdalo, že dohadovanie zápasu s Conorom McGregorom pravdepodobne nebude jednoduché. Nakoniec sa ukázalo, že opak je pravdou.

Po štvrtkových vyhláseniach Khabiba Nurmagomedova sa zdalo, že dohadovanie zápasu s Conorom McGregorom pravdepodobne nebude jednoduché. To by nebolo ničím prekvapujúcim, keďže má ísť o jeden z najväčších, ak nie ten najväčší duel v dejinách UFC.

UFC však včera na tlačovej konferencii ukončilo špekulácie, keď oznámilo, že tento duel je oficiálne hlavným zápasom turnaja UFC 229.

Rokovania tak zrejme neboli také zložité, ako sa mohlo zdať, čo potvrdil aj Dana White. „Vôbec to nebolo ťažké. To kvôli tomuto je Conor McGregor medzinárodnou super hviezdou a Khabib zas hotovým zabijakom. Obaja sú zabijaci.“

„Chcú poti sebe zápasiť, nevedia sa dočkať momentu, kedy sa stretnú v oktagone. Je to úžasný zápas tých najlepších bojovníkov planéty v ich najlepších rokoch.“

White si myslí, že pôjde o najväčší súboj v histórii organizácie, teda okrem minuloročného duelu McGregora s Mayweatherom.

Tentoraz nás ale nečaká world tour tlačových konferencií, ako tomu bolo pred rokom, no White sľubuje, že UFC si pre média a fanúšikov prichystá zaujímavé akcie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dana White tvrdí, že dohadovanie duelu Khabib-McGregor vôbec nebolo zložité