Ďalší MMA bojovník hlási prechod do profesionálneho boxu!

Dávid Lukáč|11. jan 2018 o 01:00

Otvoril Conor McGregor dvere k boxu aj ostatným MMA fighterom?

Bývalý bojovník  organizácií BAMMA a Fight Nights Global, Jack McGann, dal svoju kariéru v MMA bokom a podpísal zmluvu s britským boxerským promotérom Frankom Warrenom.

Dvadsaťštyriročný McGann nazbieral v MMA rekord 11-5 a bol známy ako tvrdý stand-up bojovník. Desať z jeho 11 kariérnych víťazstiev bolo formou KO/TKO.

"Som zvyknutý na sparingy s boxermi svetovej triedy, robil som to týždenne už celé roky, takže ma vždy zaujímala táto zmena. Ale (Conor) McGregor skutočne otvoril dvere, pokiaľ ide o potenciál MMA bojovníkov prejsť k boxu, "povedal McGann prostredníctvom tlačovej správy.

"V Rusku som bojoval pár rokov proti ich špičkovým borcom. Takže som zvyknutý na to, aby som sa testoval na tých najkrajnejších úrovniach."

McGann podpisuje s legendárnym promotérom Frankom Warrenom, ktorý je známy tým, že v Británii usporiadal niektoré z najväčších boxerských turnajov.

"Teším sa na spoluprácu s Jackom," hovorí Warren, "jeho rekord v MMA hovorí sám za seba. Jedenásť výhier knokautom a desať z nich už v prvom kole – má jasnú silu v oboch rukách!“

"Bol som veľmi ohromený tým, čo som videl v jeho kariére a som si istý, že môže urobiť hladký prechod do profesionálneho boxu. Jack sa už stretol s veľkými menami vo svete zmiešaných bojových umení a so správnym vedením môže dosiahnuť ešte väčší úspech v boxerskom ringu," dodáva Warren.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ďalší MMA bojovník hlási prechod do profesionálneho boxu!