Daciuk aj Lidström chýbali na utorňajšom tréningu

SITA|26. máj 2009 o 19:19

Dvojica hráčov klubu Detroit Red Wings Pavel Daciuk a Nicklas Lidström chýbala na utorňajšom tréningu mužstva a ich štart v stredajšom stretnutí je otázny.

DETROIT. Dvojica hráčov klubu zámorskej hokejovej NHL Detroit Pavel Daciuk a Nicklas Lidström chýbala na utorňajšom tréningu mužstva a ich štart v stredajšom piatom stretnutí finálovej série play off Západnej konferencie s Chicagom je otázny.

Tréner úradujúceho držiteľa Stanleyho pohára Mike Babcock uviedol, že o ich účasti v dueli, v ktorom sa môže rozhodnúť o postupe Red Wings do finále play-off NHL, sa rozhodne v stredu ráno. Už skôr bolo jasné, že "červeným krídlam" bude v tomto stretnutí chýbať Kris Draper.

Všetci traja hráči vynechali nedeľňajší štvrtý zápas série v Chicagu (6:1). Lidström a Draper majú zranenia spodnej časti tela, Daciuk laboruje s chodidlom. Najproduktívnejší hráč mužstva z mesta automobilov v základnej časti Daciuk skúšal 15 min korčuľovať, počas tréningu však už na ľade nebol.

"Cítim sa lepšie. Skúšal som to dnes na ľade, uvidíme však zajtra," skonštatoval ruský hokejový džentlmen. Detroit vyhráva v sérii 3:1 a už v stredu si môže pred vlastnými tribúnami štadióna Joe Louis Arena vybojovať postup do finále play-off NHL.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Daciuk aj Lidström chýbali na utorňajšom tréningu