Cristiano Ronaldo navštívil Conora McGregora

Vladimír Bilohuščin|25. júl 2016 o 02:00

Cristiano Ronaldo má za sebou ťažkú sezónu, v ktorej dokázal vyhrať ligu majstrov, ako aj európsky šampionát. Oddýchnuť si teda odišiel do Las Vegas.

Po tom, čo najväčšia futbalová hviezda priviedla Portugalsko k titulu majstra Európy, si Cristiano Ronaldo užíva zaslúženú dovolenku. Ako je ale vidieť, ani tu nezaháľa a poctivo piluje formu, teda minimálne tú svalovú.

Ronaldo totiž v Las Vegas navštívil Conora McGregora, ktorý sa tu pripravuje na svoj odvetný zápas s Nate Diazom. Ten sa bude konať o necelý mesiac na podujatí UFC 202.

Ako je vidieť, obaja atléti sa majú v láske, čo potvrdzuje aj Ronaldova fotografia na Instagrame s popisom: „Je skvelé vidieť ťa bratku!!“

Conor mu zdvorilosť opätoval, keď na svojom Instagram účte publikoval fotografiu s popisom: „Dnes sa v gyme zastavil môj brat Ronaldo. Je to zviera. Ďakujem ti Cristiano, vážim si ťa. O rok sa vidíme na prvej priečke magazínu Forbes.“ Narážal pritom na aktuálne vydanie rebríčka najlepšie zarábajúcich športovcov. V ňom sa Conor prebojoval, ako prvý MMA bojovník vôbec, na 85. priečku s príjmami vo výške 22 miliónov USD. Na druhej strane Ronaldo, s 88 mil. USD na konte, celému rebríčku kraľuje. 

Ak všetko pôjde podľa plánu a UFC 202 prekoná ďalšie rekordy, pričom sa taktiež potvrdia špekulácie o tom, že ´Mystic Macka´ uvidíme aj v New Yorku na UFC 205, v súboji proti Josemu Aldovi, útok na popredné priečky nie je vylúčený.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cristiano Ronaldo navštívil Conora McGregora