Cristiano Ronaldo má narazený bok

SITA|7. dec 2008 o 13:31

Portugalský futbalový krídelník v službách Manchestru United Cristiano Ronaldo nedohral sobotňajší duel najvyššej anglickej dlhodobej súťaže Premier League proti Sunderlandu ...

MANCHESTER. Portugalský futbalový krídelník v službách Manchestru United Cristiano Ronaldo nedohral sobotňajší duel najvyššej anglickej dlhodobej súťaže Premier League proti Sunderlandu (1:0) a vedenie klubu sa obáva, že by pre zranenie mohol vynechať niekoľko ďalších stretnutí. Do rodáka z Funchalu pri jednej zo šancí narazil stredopoliar hostí Andy Reid.

Ronaldo ani nečakal, kým ho vystrieda niekto z jeho spoluhráčov: s bolestivou grimasou opustil ihrisko Old Traffordu a zamieril priamo do šatne. Držiteľ Zlatej lopty France Footballu 2008 určenej pre najlepšieho svetového futbalistu má narazený bok.

"Nevidím dôvod, prečo by mal Cristiano ísť najprv na striedačku a až potom do šatne. Pri podobných momentoch je dôležité, aby sa ošetrenie zraneného miesta udialo čo najskôr. Bližšie informácie o jeho zdravotnom stave dostaneme v pondelok," povedal tréner ManU Sir Alex Ferguson, ktorý pre trest musel sledovať tento zápas len z tribúny. Tri body napokon zostali v Manchestri. O jediný presný zásah stretnutia sa v nastavenom čase postaral srbský obranca Nemanja Vidič.

Nachádzate sa tu:
Domov