´Cowboy´ Cerrone priznal, že v sobotu zvažoval zrušenie zápasu s Leonom Edwardsom

Adrián Mečiar|26. jún 2018 o 02:00

Donald Cerrone po skončení turnaja priznal, že sa v deň duelu vôbec necítil dobre a dokonca zvažoval odstúpenie zo zápasu.

Hlavný zápas posledného galavaečeru UFC v Singapure bol takmer zrušený len pár hodín pred jeho uskutočnením.

Jeden z aktérov súboja, Donald Cerrone, po skončení turnaja priznal, že sa v deň duelu vôbec necítil dobre a dokonca zvažoval odstúpenie zo zápasu.

„Po prvýkrát v mojej kariére som takmer zavolal Dana Whiteovi a povedal, ´šéfe, dnes neprídem do práce´“, povedal Cerrone na pozápasovej tlačovej konferencii. „Potom som sa ale na seba pozrel v zrkadle a vravím si, ´to predsa nie si ty. Choď tam´. Ale to nemalo žiaden vplyv na môj dnešný výkon. Svoje rozhodnutie neľutujem, Leon bol jednoducho lepší.“

Cerrone povedal, že už od rána sa necítil byť vo svojej koži a celý deň preležal v posteli. Vstal až podvečer, iba niekoľko hodín pred zápasom s Edwardsom.

„Nebolo mi dobre, zvracal som. Nemohol som sa postaviť z postele. Ešte nikdy v živote som nebol tak blízko k zrušeniu zápasu. O piatej som sa však pozrel do zrkadla a hovorím si, ´to nie si ty. Vstávaj a poď na to!´.

Prehra s Edwardsom znamená, že ´Cowboy´ má v posledných piatich dueloch bilanciu 1-4 a celkovo 33-11. 35-ročná stálica UFC priznáva, že už sa nachádza v pokročilom štádiu svojej kariéry, no končiť sa ani zďaleka nechystá.

Cerrone dúfa, že tento rok bude zápasiť ešte aspoň dvakrát. V hre je aj jeho návrat do ľahkej váhy, kde má v UFC bilanciu 15-3.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»´Cowboy´ Cerrone priznal, že v sobotu zvažoval zrušenie zápasu s Leonom Edwardsom