´Cowboy´ Cerrone otvorene priznal krízu v Jackson Wink

Adrián Mečiar|7. jan 2018 o 01:00

Bojovníci z Jackson Wink ťahajú neuveriteľnú šnúru prehier.

Mesto Albuquerque v štáte Nové Mexiko je už 18 rokov domovom gymu, ktorý od roku 2007 poznáme pod názvom Jackson Wink MMA Academy. Tento gym v súčasnosti reprezentujú viaceré hviezdne mená ako Jon Jones, Holly Holm, Diego Sanchez, Carlos Condit, Donald Cerrone, Cub Swanson, Michelle Waterson a ďalší poprední bojovníci svetovej úrovne.

O to viac prekvapivejšie sú teda správy, podľa ktorých zápasníci z Jackson Wink zaznamenali v posledných 28 zápasoch 1 remízu, iba 5 výhier a až 22 prehier. Fighteri tohto gymu dokonca ťahajú neuveriteľnú šnúru 19 prehier v rade!

Nálada v tomto tíme tak určite nemôže byť ideálna. To potvrdil aj jeden z členov Jackson Wink. Donald Cerrone bol hosťom Jima Nortona v poslednej epizóde UFC Unfiltered podcast. ´Cowboy´ otvorene priznal, že aktuálna situácia v slávnom gyme nie je v poriadku.

"Je to zvláštne. Takéto čosi, fakt to nie je normálne. Súčasťou tohto gymu som bol ešte pred mojím prvým duelom v WEC a odkedy som tu, nič podobné sme nezažili. Práve naopak, boli sme zvyknutí na veľké úspechy. V poslednej dobe máme nejaké problémy. Veď sa len pozrite na mňa! Prehral som tri zápasy po sebe. Takto zle som na tom v kariére ešte nebol. Nerozumiem tomu, ozaj neviem, čo sa to deje."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»´Cowboy´ Cerrone otvorene priznal krízu v Jackson Wink