Cowboy Cerrone: O Darrenovi Tillovi som nikdy predtým nepočul

Adrián Mečiar|9. sep 2017 o 02:00

Donald Cerrone toho o svojom nasledujúcom súperovi príliš veľa nevie.

Donald Cerrone sa o päť týždňov v hlavnom zápase Fight Nightu v Gdansku stretne s neporazeným prospektom Darrenom Tillom. ´Cowboy´ sa tento víkend ako divák prišiel pozrieť do Edmontonu, kde sa koná UFC 215, a tak mohol odpovedať na otázky prítomných novinárov.

„Predtým som naozaj absolútne nevedel, kto je to Darren Till. Stále o ňom vlastne takmer nič neviem. Nevidel som žiaden jeho zápas, nestíham sledovať záznamy svojich zápasov, nie to ešte duely niekoho iného. Viem iba, že je neporazený. Skutočne, to je jediná informácia, ktorú o ňom mám."

Donald Cerrone počas svojej profesionálnej kariéry zatiaľ nikdy nebojoval mimo územia Severnej Ameriky, a preto je lokalita tohto zápasu pomerne prekvapujúca.

„Pôvodne sme sa snažili o dohodnutie nejakého duelu pre 7. október (UFC 216), no tam už pre mňa nemali miesto. Tak som sa ich spýtal na poľský turnaj. Ľudí z UFC to dosť prekvapilo. ´Fakt by si chcel zápasiť v Gdansku? A neprekáža ti, že to je Fight Pass event?´. Vravím im, že mi to určite neprekáža, pretože mi to je jedno, chcem len čo najskôr bojovať. Na ostatných veciach mi nezáleží."

´Cowboy´ ide do tohto súboja po dvoch prehrách, no nezdá sa, že by ho to nejako veľmi poznačilo.

„Cítim sa rovnako ako po dvoch víťazstvách v rade, takýmito skutočnosťami sa nezaťažujem. Navyše, zápas s Lawlerom som si poriadne užil, bola to skvelá zábava. Nemám dôvod na to, aby som si z toho robil zbytočné starosti."

„Robím to, čo milujem a teraz si pritom aj navyše spravím výlet do Európy."

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cowboy Cerrone: O Darrenovi Tillovi som nikdy predtým nepočul