Conorov tréner má na krku obvinenie z vraždy

Dominik Balik|16. mar 2016 o 01:00

Tréner taekwonda Jonathan Dragan bol zapletený v incidente, v ktorom prišiel o život nevinný muž.

Šampión UFC v pérovej váhe Conor McGregor si bude musieť nájsť iného taekwondo inštruktora po incidente, v ktorom prišiel o život muž na juhu Dublinu, v Írsku.

Jonathan Dragan, držiteľ čierneho opasku v taekwonde bol zatknutý a vypočúvaný po tom čo minulý týždeň zomrel jeden muž na následky poranenia hlavy.

Celému incidentu predchádzala Draganova hádka s jeho priateľkou, ktorá sa stala v skorých ranných hodinách 5. marca. Vtedy 57-ročný Paddy Mullally celý incident sledoval a rozhodol sa proti agresívnemu Draganovi zasiahnuť.

Dargan údajne udrel Mullallyho, ktorý následne spadol na zem a narazil si hlavu. Na ďalší deň na následky poranení zomrel.

Nezávislý zdroj potvrdil, že Dragan bol v osudnú noc pod vplyvom alkoholu a po tom, ako sa na druhý deň zobudil, pamätal si len veľmi málo o tom, čo sa vlastne v tú noc stalo.

„Je mi to veľmi ľúto, bola to nehoda. Som zničený a je mi strašne ľúto jeho rodiny. Všetko čo môžem povedať je, že som z toho zničený,“ povedal Dargan.

„Všetko by som to chcel zobrať naspäť ak by to šlo, ale všetko čo môžem urobiť je prosiť jeho rodinu o odpustenie. Bol to obrovský omyl.“

Dargan nemá na polícii žiadny predchádzajúci záznam ani v spojení s jeho prácou vyhadzovača v populárnom nočnom klube Lillie’s Bordello v centre Dublinu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conorov tréner má na krku obvinenie z vraždy