Conora už vypočúvajú, vyčíňanie si vyžiadalo zrušenie troch zápasov

Íra obvinili z viacerých činov.

To, čo sa stalo včera, sa nedá ničím ospravedlniť. Útok vedený McGregorom v Barclays Centre po sebe zanechal poriadnu spúšť a podľa najnovších informácií prišlo UFC 223 o 3 duely. Po incidente sa okamžite objavili videá s útokom, na základe ktorých polícia začala pátranie po McGregorovi.

Všetko to údajne začalo hádkou Nurmagomedova s Lobovom, ktorá vyústila aj vo fyzický kontakt, keď Nurmagomedov po debate s McGregorovým dobrým priateľom, uštedril Lobovovi ´výchovnú´ facku. To zrejme Conora nenechalo chladným a po tlačovej konferencii vtrhol spolu so svojimi ľuďmi na štadión, kde okrem iného rozbil okno na autobuse, ktorý prevážal bojovníkov.

Výsledok? Michael Chiesa bol nútený odstúpiť z ťaháku večera s Anthony Pettisom, kvôli rezným ranám na tvári, Artem Lobov bol automaticky stiahnutý, keďže bol jeden z útočníkov a nakoniec diváci neuvidia ani duel Moreno vs. Borg. Borg sa totiž sťažoval, že nemôže zavrieť oko, v ktorom má podľa všetkého sklo. V sobotu tak uvidíme iba 10 z plánovaných 13 duelov. Iba pripomenieme, že z hry bola takmer aj Rose Namajunas, ktorú jeden z predmetov minul iba o chlp.

Pátracia akcia na McGregora sa skončila 22:23 miestneho času, kedy ´Notouriusa´ zadržala polícia (údajne sa sám prihlásil) a vzniesla viacero obvinení. Na odpoveď, či sa ešte niekedy McGregor predstaví v klietke si ešte musíme chvíľu počkať, už teraz je ale zrejme, že sa Conor môže pripraviť na masívne žaloby, ktoré by mali byť v prípade Chiesu a Borga samozrejmosťou.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conora už vypočúvajú, vyčíňanie si vyžiadalo zrušenie troch zápasov