McGregora vyšetrujú za sexuálne násilie, koniec kariéry s tým vraj nesúvisí

Ír Conor McGregor, ilustračná fotografia.
Ír Conor McGregor, ilustračná fotografia. (Autor: TASR/AP)
TASR|27. mar 2019 o 12:05

Incident sa mal stať decembri v dublinskom hoteli.

DUBLIN. Bývalý bojovník MMA Conor McGregor čelí v rodnom Írsku vyšetrovaniu zo sexuálneho napadnutia. Incident sa podľa ženy, ktorá ho obvinila, stal v decembri v dublinskom hoteli Beacon. McGregora vypočuli v januári a prepustili ho bez vznesenia obvinenia.

"To, že vyšetrovanie pokračuje, nemusí znamenať, že McGregor sa dopustil zločinu," napísal portál New York Times, ktorý informoval o prípade. Írska polícia potvrdila, že v ňom figuruje športovec.

Tridsaťročný bývalý šampión UFC v perovej a ľahkej hmotnostnej kategórii oznámil v utorok ukončenie aktívnej činnosti v MMA, podľa stanoviska z jeho tábora to však nesúvisí s vyšetrovaním.

"Táto správa sa objavila už pred nejakým časom a je nejasné, prečo sa o nej informuje teraz. Predpoklad, že Conorov koniec kariéry s tým súvisí, je absolútne nesprávny," uviedla hovorkyňa Karen Kesslerová.

Hotel Beacon sa nachádza približne 25 minút jazdy od dublinskej robotníckej štvrti Crumlin, kde McGregor vyrástol. Denník NY Times získal anonymné výpovede, podľa ktorých si noc pred údajným incidentom zarezervoval jediný dvojizbový apartmán v hoteli. Polícia zozbierala dôkazy z izby aj kamerové záznamy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregora vyšetrujú za sexuálne násilie, koniec kariéry s tým vraj nesúvisí