„Conor si to nezaslúžil," hovorí Daniel Cormier

Adrián Mečiar|7. okt 2018 o 02:00

Cormier rozhodne nepochválil svojho tímového kolegu Khabiba Nurmagomedova za to, čo sa stalo po dueli s McGregorom.

Daniel Cormier nie je nadšený z toho, čo sa v T-Mobile aréne odohralo po skončení duelu medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom.

Krátko po tom, čo Khabib vo štvrtom kole na submission ukončil Conora McGregora, v hale vypukol chaos. Khabib sa najskôr pustil do McGregorovho trénera BJJ Dillona Danisa a do potyčky sa následne zapojili viaceré osoby, vrátane ruských zápasníkov pôsobiacich v UFC.

Keď sa ochrankárom podarilo oba tábory od seba oddeliť, šampión poloťažkej a ťažkej váhy UFC, Khabibov tímový kolega z AKA, sa spolu s Lukeom Rockholdom snažil Khabiba upokojiť, aby sa predišlo ďalšej katastrofe.

Cormier sa neskôr na sociálnych sieťach podelil o svoj názor na nešťastnú situáciu. Conor si to nezaslúžil. Nikto si nezaslúži také čosi. Ale nejaké veci nie sú len promom na zápas. Viera, rodina, krajina. Incident v Brooklyne. Pre Khabiba to nebolo len promo pre zápas, preňho to bolo osobné. Rozdielna kultúra."

„Áno Tony (reagujúc na vyjadrenie boxera Tonyho Bellewa), títi chlapci urobili veľkú chybu. A teraz sú za to v putách. V tomto prípade naozaj sympatizujem s Conorom, iba hovorím, že oni nerozumeli tomu, že iba promujú zápas."

„Conor nepodal trestné oznámenie, čo mi napovedá, že chápe situáciu, ´ja nemám rád jeho, on nemá v láske mňa, stalo sa´. Conor sa zachoval ako gangster. A dnes ukázal aj obrovské srdce! Šialená noc. Kiež by sme sa mohli radšej rozprávať o zápase."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Conor si to nezaslúžil," hovorí Daniel Cormier