Conor McGregor sa bude súdiť s ochrankárom, ktorého trafil plechovkou!

Adrián Mečiar|11. sep 2017 o 02:00

Divoká tlačová konferencia, ktorá definitívne predala odvetu medzi Natom Diazom a Conorom McGregorom, má svoju dohru.

Na predzápasovú tlačovú konferenciu k UFC 202 sa snáď nedá zabudnúť. Conor Mcgregor najskôr meškal, a tak sa začalo bez neho. Ír následne dorazil s niekoľko desiatok minútovým oneskorením. McGregor sa usadil na stoličku a po dobu asi 60 sekúnd to vyzeralo, že budeme konečne svedkami normálnej tlačovky. Avšak, odpovedanie na otázky medzitým stihlo Nata unaviť. Diaz sa zodvihol, pripojil k svojmu tímu a jednoducho kráčal preč. Nate ešte popritom súperovi posielal odkazy a ukazoval mu, že je jednotka. McGregor odpovedal rovnakou mincou.

O chvíľu však pri stole pristála fľaška s vodou, ktorú hodil niekto z Diazovho tímu. To Conora poriadne vytočilo. Ír tak odpovedal plechovkami. Incident z tejto tlačovej konferencie okamžite obletel svet. 

Conor aj Nate si za obhadzovačku zlízlu pokutu od Atletickej komisie štátu Nevada (NSAC). Zdalo sa, že tým sa táto sága s fľaškami a plechovkami skončila, no opak je pravdou. 

Istý ochrankár s menom William Pegg totiž tvrdí, že jedna z plechoviek hodených z rúk Conora McGregora ho zasiahla do chrbta, blízko ľavého pleca. Pegg vraví, že liečba ho stála až $5,000. A ďalej, okrem preplatenia týchto výdavkov požaduje aj odškodné vo výške $90,000. Ako sa dostal práve k tejto sume?

Pegg si za základ vzal výplatu, ktorú podľa odhadov Conor McGregor zarobil za odvetný súboj s Natom Diazom, teda $15,000,000. Tento zárobok potom vydelil číslom 166, pretože presne toľkokrát Diaz dokázal Íra v zápase zasiahnuť. Takže, Pegg cez súd dokopy žiada o $95,000.

McGregorovi právnici už zareagovali a jasne odmietajú Conorovu zodpovednosť za toto údajné zranenie. Uvidíme, ako to celé dopadne. Každopádne, ak aj McGregor bude musieť Peggovi zaplatiť, nejako veľmi by to nemalo ublížiť jeho bankovému kontu, ktoré je po zápase s Floydom Mayweatherom plnšie než kedykoľvek predtým.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor sa bude súdiť s ochrankárom, ktorého trafil plechovkou!