Conor McGregor dáva rodinným príslušníkom veľkorysé dary!

Dávid Lukáč|22. jún 2016 o 02:00

Peniaze si nenecháva iba pre seba, ale obdarúva i svojich blízkych.

Nie je žiadnym tajomstvom, že šampión pérovej váhy UFC Conor McGregor si rád užíva "plody" svojej práce. McGregor často publikuje fotky na svojich sociálnych médiách, a to hlavne fotky luxusných automobilov a značkového oblečenia, ktoré nakupuje pre seba a svoju priateľku.

McGregorov otec, Tony McGregor, porozprával v nedávnom rozhovore pre Independent o darčekoch od jeho syna, ktoré zakúpil pre celú rodinu:

"Je to fenomenálne, ale nezmenilo nás to," hovorí Tony. "Conor má veľmi veľkorysú povahu, ktorú zdedil od svojej matky, a my si uvedomujeme, že máme veľké šťastie. Vlani prišiel domov z amerického výletu, a ja som videl vozový park prichádzajúcich áut za rohom s ním v prednom aute, v čiernom BMW radu 5. Predpokladal som, že to bol sprievod nesúci ho domov, ale on mi povedal, aby som nastúpil dnu a opýtal sa, či sa mi to auto páči. Povedal som, že je krásne a on mi odovzdal kľúče a povedal: "Dobre, pretože je to tvoje." On kúpil jedno auto pre každého v rodine, čo bolo naozaj pekné. "

McGregora teraz čaká odveta s Nateom Diazom, ktorý ho v UFC dokázal ako jediný poraziť. Už 20. augusta sa postavia proti sebe v hlavnom zápase na UFC 202.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor dáva rodinným príslušníkom veľkorysé dary!