Conor McGregor chce zápasiť na štadióne v Dallase pre viac ako 100-tisíc divákov

Adrián Mečiar|15. okt 2018 o 02:00

McGregor bol pozvaný na zápas tímu NFL Dallas Cowboys a tamojší štadión sa mu veľmi zapáčil.

Prípadná odveta medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom by zrejme mala, čo sa týka vyvolaného rozruchu, ešte prekonať prvý vzájomný duel, ktorý si na PPV v Severnej Amerike zakúpilo asi 2,4 milióna divákov.

A hoci by sa pre dejisko odvetného súboja opäť ponúkali tie najväčšie americké haly, ako Madison Square Garden v New Yorku či znova T-Mobile aréna v Las Vegas, v hre by pokojne mohol byť aj štadión s 5-násobne väčšou kapacitou.

Conor McGregor sa bol včera pozrieť na domáci zápas tímu NFL Dallas Cowboys. Na zápas, na ktorom okrem iného najmä robil reklamu svojej novej whiskey, ho pozval priamo majiteľ tímu Jerry Jones. McGregor si na plnom AT&T Stadium užil svoju chvíľku slávy, keď si tiež vyskúšal hod loptou.

Jeho pokus sa mu ale príliš nepodaril. Stránka Funny MMA vtipne skonštatovala, že McGregor aspoň našiel čosi, čo mu ide horšie ako bránenie submisií.

Každopádne, bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy sa taktiež porozprával s majiteľom Cowboys, ktorému predostrel zaujímavú myšlienku. „V strede tohto štadióna raz musí stáť oktagon. Rozprával som sa s majiteľom Jerrym Jonesom a vravím mu, ´Vieš, čo by vyzeralo úžasne v strede tohto štadióna? Oktagon UFC. Nielen oktagon UFC, ale oktagon s mojimi bosými nohami vo vnútri, so mnou pripraveným na zápas´."

UFC už viackrát uvažovalo o tom, že by usporiadalo turnaj na veľkom štadióne v Dallase, ktorý má kapacitu viac než 100-tisíc divákov. A to v čase, keď boli snahy o dohodnutie duelu medzi Brockom Lesnarom a Fedorom Emelianenkom alebo v súvislosti s odvetou medzi Andersonom Silvom a Chrisom Weidmanom.

AT&T Stadium bol jednou z možností aj pre zápas medzi Conorom McGregorom a Jose Aldom, no UFC od tohto nápadu upustilo.

Ak by sme však mali vidieť okamžitú odvetu medzi Nurmagomedovom a McGregorom, tento štadión je ako stvorený pre podobné obrovské udalosti.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor chce zápasiť na štadióne v Dallase pre viac ako 100-tisíc divákov